آجیل، دانه ها و کره های آنها
آجیل و دانه ها نیروگاه های تغذیه ای هستند که چربی های سالم، پروتئین، فیبر و مجموعه ای از ویتامین ها و مواد معدنی را تامین می کنند.
بسته به نوع، آجیل و دانه ها را می توان به مدت 1 تا 4 ماه در دمای اتاق نگه داشت، که آنها را به یک عنصر هوشمند برای نگهداری در انبار تبدیل می کند.
کره های آجیل و دانه های طبیعی جایگزین های سالم و ماندگاری برای همتایان تجاری خود هستند که معمولاً حاوی روغن ها و شکر اضافه شده هستند.
آجیل و دانه ها را می توان در بسیاری از غذاها از جمله بلغور جو دوسر، ماست، مخلوط تریل و سالاد استفاده کرد.
کره های آجیل و دانه ها افزودنی های عالی به اسموتی ها هستند
و می توان آنها را به سس ها اضافه کرد یا روی میوه ها یا سبزیجات پخش کرد تا یک میان وعده سریع و رضایت بخش داشته باشد.