0

آیا آناناس یک مرکبات است؟ آنچه در مورد مرکبات باید بدانید

آناناس

آیا آناناس مرکبات است؟

اسپویلر: آناناس نه کاج است و نه سیب. نام خود را از استعمارگران اروپایی اولیه در آمریکای جنوبی گرفته است که فکر می کردند سیخ سیخ بیرونی شبیه مخروط کاج است و گوشت خمیری آن شبیه سیب است.

مونیکا ندف، RDN و بنیانگذار The Traveling Dietitian می گوید: این نام عجیب از آن زمان به سردرگمی های زیادی در فروش، خوردن و تهیه آناناس منجر شده است.

اما حتی اگر مردم ندانند دقیقا چیست، می دانند که آن را دوست دارند. این یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها است، شاید به این دلیل که یکی از شیرین‌ترین میوه‌ها است و در هر وعده 12 گرم شکر دارد.

یا ممکن است به این دلیل باشد که در بسیاری از دسرهای مورد علاقه، مانند کیک وارونه آناناس و خوراک تابستانی کلاسیک، شلاق Dole، یافت می شود.

اما فراتر از وضعیت “sweet-n-spiky” آن، میوه به نوعی از دسته بندی سرپیچی می کند.

با محتوای بالای ویتامین C خود، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که “آیا آناناس مرکبات است؟” در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد این میوه مرموز و در عین حال رایج بدانید.

اما اول، تعریف میوه

از نظر فنی، میوه محصول گوشتی است که از گل یک درخت، بوته یا گیاه ایجاد می شود. حاوی دانه هاست. به طور کلی، ما میوه را به عنوان هر بخش شیرین و خوراکی یک گیاه می‌دانیم.

دانشمندان میوه ها را بر اساس نحوه تشکیل آنها در گیاه به گروه هایی دسته بندی می کنند: ساده، کل و چندتایی.

در عوض، بیشتر مردم میوه ها را بر اساس پوست، دانه ها و طعم آنها به یکی از هفت دسته غیر رسمی اما کاربردی تقسیم می کنند.

  • میوه خرطومی: هسته ای از دانه ها که توسط مقدار نسبتاً زیادی گوشت احاطه شده و با پوست نازک و خوراکی پوشیده شده است. فکر سیب و گلابی

  • دروپه یا میوه های هسته دار: یک دانه بزرگ که با مقدار متوسطی گوشت احاطه شده و با پوست نازک و خوراکی پوشیده شده است. به هلو، آلو و زردآلو فکر کنید.

  • مرکبات: داخل خمیری حاوی چند دانه است که با پوست غیرقابل خوردن اسفنجی یا چرمی احاطه شده است. به گریپ فروت، لیمو و پرتقال فکر کنید.

  • توت ها: میوه های نرم و آبدار که حاوی دانه های زیادی هستند، چه در خارج و چه در داخل. به توت فرنگی، شاه توت و زغال اخته فکر کنید.

  • خربزه: میوه ای بزرگ از خانواده کدو با پوست بیرونی سفت، داخل سفت و حاوی دانه های فراوان. به هندوانه، طالبی و عسل فکر کنید.

  • گرمسیری: اینها میوه های بومی مناطق گرمسیری هستند و همچنین می توانند به دسته های دیگر ذکر شده در بالا تعلق داشته باشند. به موز، گواوا و انبه فکر کنید.

  • سبزیجاتی که واقعا میوه هستند: گروه بزرگی از غذاها وجود دارد که اکثر مردم آن را به عنوان سبزیجات طبقه بندی می کنند که طبق تعریف، میوه هستند. اینها عبارتند از گوجه فرنگی، خیار، آووکادو، کدو حلوایی، لوبیا و بادمجان.

پس آناناس چه نوع میوه ای است؟

از نظر علمی، آناناس یک میوه «چندین» است، زیرا از گل‌های متعددی تشکیل می‌شود که با هم ترکیب می‌شوند.

از سوی دیگر، مرکبات به عنوان “ساده” طبقه بندی می شوند و در دسته مرکبات خود قرار می گیرند.

به طور کلی، این میوه شیرین و خوش طعم به دلیل آب و هوای بومی خود، یک میوه استوایی محسوب می شود.

بنابراین با هر دو تعریف علمی و عمومی، آناناس یک مرکبات نیست.

غذای تخت، میوه های تازه، ویتامین ها، هندوانه، مرکبات، آناناس.

مرکبات در واقع توت هستند

آماده اید که ذهن خود را منفجر کنید؟ از نظر علمی، بیشتر چیزهایی که ما به عنوان توت فکر می کنیم، توت واقعی نیستند.

زغال اخته، کرن بری و انگور فرنگی طبق تعریف توت هستند، در حالی که توت فرنگی، تمشک و شاه توت توت واقعی نیستند.

گیج‌کننده‌تر می‌شود: بسیاری از غذاهایی که ما در دسته‌بندی متفاوتی قرار می‌دهیم – مانند موز، انگور، خیار، فلفل چیلی و پرتقال – از نظر فنی توت‌ها هستند.

توت ها یک میوه “ساده” هستند که از یک تخمدان روی گیاه رشد می کنند.

مرکبات زیرگونه ای از توت ها به نام هسپریدیوم هستند، به این معنی که داخل آن ها به صورت خمیری و برش خورده است که اطراف آن را یک پوست پوست کنده، اسفنجی یا سفت احاطه کرده است.

گریپ فروت، لیمو، لیموترش، کامکوات، پوملو و بسیاری از انواع پرتقال همگی به عنوان مرکبات یا “هسپریدای ساده” طبقه بندی می شوند.

حقایق تغذیه آناناس

یک فنجان (165 گرم) تکه های آناناس حاوی مواد مغذی زیر و مقادیر توصیه شده روزانه (DV) است:

کالری: 83

چربی: 0.2 گرم (0 درصد DV)

پروتئین: 0.9 گرم (2 درصد DV)

کربوهیدرات ها: 22 گرم (8 درصد DV)

فیبر: 2.3 گرم (8 درصد DV)

قند: 16 گرم

پروتئین: 0.9 گرم (2 درصد DV)

کلسیم: 21.45 میلی گرم (2 درصد)

اهن: 0.48 میلی گرم (3 درصد DV)

پتاسیم: 180 میلی گرم (4 درصد DV)

ویتامین سی: 78.9 میلی گرم (88 درصد DV)

فواید سلامتی آناناس

میوه ها به طور کلی برای شما بسیار مفید هستند، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهند و به طور بالقوه به افزایش طول عمر شما کمک می کنند.

با این حال، آناناس ها گاهی اوقات به دلیل داشتن قند زیاد، رپ بدی را دریافت می کنند.

درست است که قند طبیعی بیشتری نسبت به سایر انواع میوه ها دارد – 22 گرم کربوهیدرات که 16 گرم آن از شکر است. آن را با 12.7 گرم کربوهیدرات و 12 گرم شکر طالبی مقایسه کنید. اما این بدان معنا نیست که شما نباید آناناس بخورید.

تریستا بست، متخصص تغذیه، پروفسور کمکی تغذیه و مشاور مکمل‌های Balance One می‌گوید: آناناس فواید سلامتی چشمگیری دارد.

و این فقط گوشت نیست که برای شما خوب است. پوست آن را دور نریزید، می توانید از پوست آناناس برای تهیه نوشیدنی مغذی و خوشمزه ای به نام تپاچه استفاده کنید.

ضد التهاب

آناناس تنها منبع غذایی بروملین است، یک آنزیم گوارشی با خواص ضد التهابی قوی، که ممکن است به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کند و به بهبود سریعتر بیماری ها کمک کند.

داروی طبیعی سرماخوردگی

به گفته بست، محتوای بروملین آناناس ممکن است در درمان سرماخوردگی و سرفه مفید باشد.

همچنین به عنوان یک موکولیتیک عمل می کند، به این معنی که می تواند مخاط را تجزیه کند، یک محرک رایج در سرماخوردگی که منجر به سرفه و گلودرد می شود.

تقویت کننده سیستم ایمنی

آناناس منبع عالی ویتامین C است. فقط یک فنجان آناناس حدود 80 میلی گرم یا 88 درصد از ارزش روزانه توصیه شده این ویتامین حمایت کننده سیستم ایمنی را تامین می کند.

ویتامین C دارای مزایای سلامتی اضافی است، از جمله تقویت دندان ها و استخوان ها. و ممکن است به افسردگی کمک کند.

چرا آناناس دهان من را آزار می دهد؟

اگر خوردن آناناس یک نقطه ضعف دارد، این است که خوردن بیش از حد آن می تواند باعث سوزش دهان و سوزش آن شود.

حتی ممکن است زخم‌های کوچک یا لکه‌های خام در گوشه‌های دهان و لبه‌های زبانتان ایجاد شود. این نیز به بروملین مربوط می شود.

به‌عنوان یک آنزیم گوارشی، به ویژه در تجزیه پروتئین‌های موجود در گوشت مفید است – و این شامل گوشت دهان شما نیز می‌شود.

و از آنجایی که بروملین مخاط را کاهش می دهد، پوشش محافظ مخاط را در داخل دهان شما حل می کند و آن را نسبت به شیره های گوارشی در دهان و اسید آناناس حساس تر و آسیب پذیرتر می کند.

می توانید با مصرف متعادل میوه از دهان آناناس جلوگیری کنید.

آیا توقف تنها در چند قطعه مشکل دارید؟ ندف می گوید: ترفندی برای کاهش اثر سوزش و سوزش وجود دارد: آناناس خود را کبابی کنید.

پختن میوه نه تنها قندها را کاراملی می کند و آن را حتی خوشمزه تر می کند، بلکه گرما آنزیم ها را نیز تجزیه می کند و باعث می شود کمتر دهان شما را نیش بزنند.

آناناس و مرکبات یک تطابق کامل هستند

فقط به این دلیل که آناناس یک مرکبات نیست به این معنی نیست که نمی توانید آنها را با هم بخورید.

خوردن آنها با هم طعم روشن و تند هر میوه را به ارمغان می آورد و در عین حال ویتامین C خوبی دریافت می کند.

آماده پختن با آناناس هستید؟ این دستور العمل ها را امتحان کنید:

آنها را به سالاد میوه اضافه کنید، آنها را در یک ماریناد تند یا سس باربیکیو بزنید، یا آنها را با هم در یکی از دستور العمل های اسموتی کاهش وزن امتحان کنید.

در مرحله بعد، دریابید که آیا آب آناناس می تواند به خلاص شدن از شر زگیل کمک کند یا خیر.

منبع

Rate this post

نظرات کاربران

  • چنان چه دیدگاهی توهین آمیز باشد توسط نتگام تایید نخواهد شد.
  • چنان چه دیدگاه شما تبلیغاتی باشد توسط وبسایت نتگام تایید نخواهد شد.
  • چنان چه از لینک سایر وبسایت ها در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنان چه در دیدگاه خود از شماره تماس و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنان چه دیدگاه شما بی ارتباط با موضوع مطلب مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

3 × چهار =