اسفناج

این سبزی پربرگ به عنوان یکی از مواد مغذی ترین سبزیجات در صدر جدول قرار دارد.

این به این دلیل است که 1 فنجان (30 گرم) اسفناج خام 16٪ از ارزش روزانه (DV) ویتامین A به اضافه 120٪ از DV را برای ویتامین K فراهم می کند همه فقط برای 7 کالری است.

اسفناج همچنین دارای آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری کمک کند. یک مطالعه نشان داد که سبزی‌های برگ‌دار تیره مانند اسفناج حاوی بتا کاروتن و لوتئین هستند
دو آنتی‌اکسیدان که با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط هستند

مطالعه دیگری نشان داد که اسفناج ممکن است با کمک به کاهش فشار خون برای سلامت قلب مفید باشد