۱- برای اینکه خرد کردن پیاز اشک تان را در نیاورد، هنگام بریدن پیاز یک عدد نان بین دندان هایتان نگه دارید. با این کار گاز پیاز جذب نان می شود و دیگر اشک تان سرازیر نمی شود.
۲- اگر بعد از شکستن تخم مرغ تکه ای از پوست آن درون زرده و سفیده افتاد، به جای فرو کردن انگشتان تان در آن، با باقیمانده ی پوست تخم مرغ می توانید به راحتی آن تکه پوست را از ظرف بیرون بکشید.
۳- اگر قصد پخت کیک فنجانی داشتید اما در خانه کاغذ مخصوصش را نداشتید یا حتی برای صرفه جویی در هزینه ها می توانید از فنجان های خودتان و همینطور کاغذ شیرینی پزی به جای کاغذ کیک فنجانی استفاده کنید و کیک های فنجانی خود را به راحتی درون آن ها بپزید.
۴- برای آنکه بتوانید پوست میوه ها را راحت بکنید می توانید آن ها را به مدت ۵ دقیقه درون آب یخ بگذارید. بعد از آن پوست میوه به راحتی جدا خواهد شد.
۵- اگر آشپزخانه ی کوچکی دارید یا همیشه هنگام آشپزی با کمبود جا در آشپزخانه مواجه هستید می توانید یکی از کشوهای آشپزخانه را باز و تخته ی برش خود را به راحتی روی آن قرار دهید.
۶- برای آنکه بتوانید تخم مرغ پخته را صاف و مرتب برش بزنید می توانید ابتدا کارد را زیر آب سرد بگیرید. با این کار تخم مرغ دیگر هنگام برش خوردن، خرد یا تکه تکه نخواهد شد.
۷- اگر به تخم مرغ در حال سرخ شدن مقداری آب اضافه کنید، نیمرویی صاف و یکدست خواهید داشت و بالای آن به رنگ نارنجی آفتابی در خواهد آمد.
۸- با تفت دادن چاشنی های خود با حرارت کم می توانید به طعم روغن طبیعی آن ها شدت دهید.
۹- هنگام پختن برنج، در قابلمه را بسته نگه دارید تا بخار آب به پخته شدن برنج کمک کند.
۱۰- هنگام پخت نان و شیرینی، مواد را بر حسب وزن اندازه بگیرید نه بر حسب حجم.
۱۱- گوجه فرنگی و مرکبات را هرگز در یخچال نگه ندارید چون سرما باعث از بین رفتن طعم و بوی آن ها می شود.
۱۲- برای اطمینان از تازگی تخم مرغ می توانید آن را در آب بگذارید. فرو رفتن تخم مرغ در آب نشانه ی تازگی آن است و تخم مرغی که روی آب ماند را باید دور بریزید.