سیر

سیر برای هزاران سال به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار گرفته است.

ترکیب فعال اصلی آن آلیسین است که نشان داده شده است به قند خون و سلامت قلب کمک می کند.

در یک مطالعه 3 ماهه بر روی 90 نفر، کسانی که روزانه 1600 میلی گرم پودر سیر مصرف می کردند،

کاهش قابل توجهی در چربی شکم و کاهش فشار خون و سطوح تری گلیسیرید در مقایسه با گروه دارونما داشتند.

مکمل پودر سیر همچنین منجر به بهبود مقاومت به انسولین شد، وضعیتی که ممکن است به دیابت نوع 2 کمک کند.

بررسی دیگری از 33 مطالعه نشان داد که سیر سطح کلسترول را کاهش می دهد و کنترل قند خون را بهبود می بخشد، که ممکن است از افراد مبتلا به بیماری قلبی یا دیابت نوع 2 حمایت کند.

به علاوه، اگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که آلیسین دارای خواص قدرتمندی در مبارزه با سرطان است.