غلات کامل پخته شده
اگر غذا را آماده میکنید، ارزش این را میدانید که غلات کامل پخته شده در یخچال شما چیست.
غلات کامل یک پایه عالی برای هر ناهار یا شامی است و حتی ممکن است به پیشگیری از بیماری هایی مانند بیماری قلبی و دیابت کمک کند.
به علاوه، محتوای فیبر آنها ممکن است سیری را افزایش دهد و سطح کلسترول را بهبود بخشد.
آنها را تا 2 روز قبل بپزید و بگذارید خنک شوند، سپس آنها را در ظرف در بسته و برچسب دار نگهداری کنید تا در طول هفته استفاده کنید.
من توت گندم را برای یک سالاد مقوی، کینوآ را به عنوان کناری برای مرغ باربیکیو، و گندم بلغور را به عنوان پایه یک تابوله با جعفری دوست دارم.