لوبیا و عدس خشک و کنسرو شده
لوبیا و عدس از جمله سالم ترین غذاهایی هستند که می توانید بخورید.
علاوه بر این، لوبیاها و عدسهای خشک و کنسرو شده ماندگاری بسیار طولانی دارند و آنها را به بهترین انتخاب غذایی فاسد نشدنی برای نگهداری در آشپزخانه تبدیل میکند.
در واقع، لوبیاهای کنسرو شده را می توان در انباری در دمای اتاق به مدت 2 تا 5 سال نگهداری کرد، در حالی که لوبیا خشک می تواند 10 سال یا بیشتر دوام بیاورد.
لوبیاهای خشک ماندگاری طولانی دارند زیرا فاقد رطوبت لازم برای رشد میکروبی هستند.
لوبیا و عدس کنسرو شده و خشک، علاوه بر پایداری در قفسه، بسیار مغذی هستند و مواد مغذی فراوانی از جمله فیبر، منیزیم، ویتامینهای گروه B و آهن را ارائه میکنند.
سعی کنید لوبیا سیاه، نخود، عدس و لوبیا قرمز را به فلفل، سوپ و سالاد اضافه کنید.