مارچوبه
مارچوبه سرشار از چندین ویتامین و مواد معدنی است و یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی است. فقط 1/2 فنجان (90 گرم)
مارچوبه پخته شده 33 درصد از DV برای فولات و همچنین مقدار زیادی سلنیوم، ویتامین K، تیامین و ریبوفلاوین را فراهم می کند.
دریافت فولات کافی از غذاهایی مانند مارچوبه ممکن است در برابر بیماری ها محافظت کند و از بی نظمی های رشدی لوله عصبی در دوران بارداری جلوگیری کند.
یک مطالعه حیوانی همچنین نشان می دهد که عصاره مارچوبه با کاهش استرس اکسیداتیو از آسیب کبد و کلیه محافظت می کند.