ماکارونی خشک شده
برخلاف ماکارونی تازه که باید ظرف چند روز پخته شود، ماکارونی خشک را می توان تا دو سال نگهداری کرد.
ماکارونی گندم کامل انتخاب بهتری نسبت به ماکارونی سفید تصفیه شده دارد، زیرا کالری کمتری دارد و دارای برخی مواد مغذی از جمله فیبر، منگنز و منیزیم است.
برای کسانی که نمی توانند گلوتن موجود در ماکارونی گندم را تحمل کنند، ماکارونی برنج قهوه ای و ماکارونی تهیه شده از دانه های بدون گلوتن جایگزین های سالمی با ماندگاری مشابه هستند.
انواع مختلف ماکارونی را می توان در بخش عمده فروشگاه های مواد غذایی یافت و معمولاً با نرخ های تخفیفی ارائه می شود.