ماهی قزل آلا
متفرقه

مزایای قزل آلا پرورشی در مقایسه با ماهی قزل آلا وحشی

غذاهای دریایی یک افزودنی فوق العاده به منوی شما هستند ، اما تصورات نادرستی در مورد سلامت ماهی قزل آلا پرورش داده شده در مزرعه و صید ماهی وحشی وجود دارد.

انتخاب بین سالمون پرورش یافته در مزرعه و ماهی آزاد وحشی

می دانید ماهی قزل آلا برای شما مفید است. اما وقتی نوبت به انتخاب خواربارفروشی می رسد ، می تواند طاقت فرسا باشد.

انواع مختلفی برای انتخاب وجود دارد ، و مزایا و معایب اغلب مورد بحث و جدل قرار می گیرد.

چگونه می توانید تشخیص دهید کدام برای سلامتی شما (و سلامت کره زمین) بهتر است؟ آیا باید ماهی قزل آلا پرورش داده یا ماهی صید شده بخورید؟

ریچارد ویت ، یکی از محققان ارشد برنامه غذایی در موسسه تحقیقات جهانی توضیح می دهد که تمام تولید غذا به منابعی نیاز دارد که بر محیط زیست فشار وارد کنند.

 

ماهی قزل آلا

برای افزایش علاقه به غذاهای دریایی و در عین حال کارآمد بودن از نظر منابع ، پرورش ماهی یک ضرورت است.

به گفته وایت ، ماهی های پرورش داده شده در مزرعه و صید وحشی می توانند گزینه های پایداری باشند. و می گوید ، با انتخاب غذاهای دریایی به جای گوشت گاو ، شما در حال حاضر تأثیرات زیست محیطی خود را کاهش می دهید زیرا غذاهای دریایی در مقایسه با برخی دیگر از پروتئین های حیوانی مانند گوشت قرمز به منابع کمتری نیاز دارند.

چقدر غذای دریایی بخورید؟

این که آیا غذاهای دریایی به صورت وحشی یا در مزرعه پرورش داده می شوند یا خیر ، آخرین نسخه دستورالعمل های رژیم غذایی برای آمریکایی ها توصیه می کند که هر هفته 8 اونس-حدود دو وعده-غذاهای دریایی مصرف کنید. طبق مطالعه ای که در سال 2020 در مجله Nutrients منتشر شد ، این پنج نوع برتر از غذاهای دریایی مصرف شده در ایالات متحده است:
میگو
ماهی سالمون
کنسرو تن
گربه ماهی
تیلاپیا
هنگام خوردن ماهی قزل آلا وحشی یا پرورش یافته در مزرعه ، ممکن است متوجه تفاوت مزه شوید.

ماهی قزل آلا پرورش یافته در مزرعه دارای چربی بیشتری است ، غنی تر و نرمتر است. ماهی قزل آلا وحشی به دلیل داشتن طعم “ماهی” معروف است ، اما این به دلیل لاغرتر شدن آن است. بسیاری از مردم طعم قوی تر آن را می دانند.

اگر ترجیح می دهید یکی را بر دیگری ترجیح دهید ، هنگام خرید به آن توجه کنید و هر غذایی که خریداری کنید به دنبال غذاهای دریایی پایدار باشید.

در حالی که ماهی قزل آلا فوق العاده سالم و سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 ضد التهابی است ، تغییر در انتخاب غذاهای دریایی بسیار مهم است.سعی کنید علاوه بر ماهی قزل آلا یکی دیگر از غذاهای دریایی را نیز امتحان کنید تا به اهداف غذای دریایی خود برسید.

تفاوت های تغذیه ای بین ماهی قزل آلا پرورش یافته و پرورش یافته

به طور کلی ، چه ماهی پرورشی و چه وحشی ، غذاهای دریایی چندین ماده مغذی کلیدی را ارائه می دهند ، از جمله:

پروتئین
اسیدهای چرب امگا 3
ویتامین دی
اهن
سلنیوم
فلز روی
ویتامین B12
بسته به گونه ها و پرورش ماهی یا صید وحشی ، تفاوتهای مغذی فردی وجود دارد ، اما هر دو شکل مغذی در نظر گرفته می شوند.

به جای نگرانی بیش از حد از اینکه ماهی شما صید می شود یا پرورش می یابد ، به دفعات مصرف آن فکر کنید.

بر اساس مطالعه Nutrients ، فقط 10 تا 20 درصد از آمریکایی ها توصیه می کنند که دو بار در هفته ماهی بخورند. بنابراین ، از نقطه نظر تغذیه ، مصرف غذاهای دریایی پایدارتر یک هدف اولویت دار است.

یک تفاوت کلیدی بین ماهی های پرورشی و وحشی این است که ماهی های وحشی فقط در فصول خاصی در دسترس هستند ، در حالی که ماهی های پرورشی در تمام طول سال در دسترس هستند.

البته مزیت آن این است که می توانید در طول سال از ماهی مورد علاقه خود لذت ببرید. (در اینجا دلیل خرید ماهی یخ زده است.)

در اینجا نگاهی دقیق تر به مواد مغذی موجود در یک وعده 3 گرم (85 گرم) پخته و حرارت خشک مزرعه پرورش یافته در مقایسه با ماهی آزاد آتلانتیک وحشی گرفته شده است.

ماهی قزل آلا اطلس پرورش یافته در مزرعه

کالری: 175

پروتئین: 19 گرم (38 درصد DV)

چربی: 11 گرم (14 درصد DV)

امگا 3: 1.97 گرم

کلسترول: 54 میلی گرم (18 درصد DV)

کلسیم: 12.75 میلی گرم (1 درصد DV)

آهن: 0.29 میلی گرم (2 درصد DV)

ویتامین D: 11.13 میکروگرم (56 درصد DV)

ویتامین B12: 2.38 میکروگرم (99 درصد DV)

پتاسیم: 326 میلی گرم (7 درصد DV)

سلنیوم: 35.2 میکروگرم (64 درصد DV)

روی: 0.37 میلی گرم (3 درصد DV)

 

ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس وحشی

کالری: 155

پروتئین: 22 گرم (44 درصد DV)

چربی: 6.9 گرم (9 درصد DV)

امگا 3: 1.87 گرم

کلسترول: 60 میلی گرم (20 درصد DV)

سدیم: 48 میلی گرم (2 درصد DV)

کلسیم: 12.75 میلی گرم (1 درصد DV)

آهن: 0.88 میلی گرم (5 درصد DV)

ویتامین D: N/A

ویتامین B12: 2.59 میکروگرم (108 درصد DV)

پتاسیم: 534 میلی گرم (11 درصد DV)

سلنیوم: 39.8 میکروگرم (72 درصد DV)

روی: 0.70 میلی گرم (6 درصد DV)

Rate this post
نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *