میوه ها و سبزیجات
تمام میوه ها و سبزیجات خام باید قبل از مصرف کاملاً در آب تمیز شسته شوند و هر چه زودتر بتوانید آنها را بخورید، بهتر است.
میوه های تازه کاملا شسته و بریده شده معمولاً حدود 3 تا 5 روز قبل از از دست دادن تازگی خود باقی می مانند.
هنگامی که سبزیجات پخته می شوند، باقیمانده سبزیجات در یک ظرف دربسته معمولاً تا 3 تا 7 روز در یخچال نگهداری می شوند.
سبزیجات کنسرو شده پخته شده مانند لوبیا یا سایر حبوبات معمولاً 7 تا 10 روز با نگهداری مناسب دوام می آورند.
میوهها و سبزیجات با محتوای آب بالاتر مانند گوجهفرنگی، خیار و توتفرنگی نسبت به آنهایی که آب کمتری دارند مانند کلم پیچ، سیبزمینی و موز، زودتر تازگی خود را از دست میدهند.
این ممکن است ساعت را با توجه به مدت زمانی که ممکن است بخواهید غذا را قبل از خوردن آن نگه دارید، تسریع یا کند کند.