همه چیز در مورد سالمونلا است

سالمونلا نوعی باکتری است که در روده بسیاری از حیوانات خونگرم زندگی می کند.

زمانی که در مجرای روده حیوان قرار گیرد کاملا بی خطر است اما اگر وارد منبع غذایی شود می تواند باعث بیماری جدی شود.

عفونت های سالمونلا می توانند علائم ناخوشایندی مانند استفراغ و اسهال ایجاد کنند و به ویژه برای افراد مسن، کودکان و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

منابع رایج شیوع سالمونلا جوانه یونجه، کره بادام زمینی، مرغ و تخم مرغ است. در دهه‌های 1970 و 1980، تخم‌ها مسئول 77 درصد شیوع سالمونلا بودند.

این باعث تلاش هایی برای بهبود ایمنی تخم مرغ شد. نرخ عفونت از آن زمان کاهش یافته است، اگرچه شیوع سالمونلا هنوز رخ می دهد.

یک تخم مرغ می تواند از بیرون به سالمونلا آلوده شود، اگر باکتری به پوسته تخم مرغ نفوذ کند، یا از داخل، اگر خود مرغ حامل سالمونلا باشد و باکتری ها قبل از تشکیل پوسته به تخم مرغ منتقل شوند.

نگهداری، نگهداری و پخت و پز برای جلوگیری از شیوع سالمونلا از تخم مرغ های آلوده ضروری است.

به عنوان مثال، نگهداری تخم مرغ در دمای کمتر از 40 درجه فارنهایت رشد سالمونلا را متوقف می کند و پختن تخم مرغ در دمای حداقل 160 درجه فارنهایت باکتری های موجود را از بین می برد.

از آنجایی که درمان سالمونلا در کشورهای مختلف متفاوت است همانطور که در زیر توضیح داده شده است

ممکن است در برخی مناطق نگهداری تخم مرغ در یخچال ضروری باشد اما در مناطق دیگر نه.