چگونه بفهمیم غذا بد شده است؟

شما باید غذای خود را با مشاهده علائم فساد و بوییدن آن بررسی کنید.

ابتدا به دنبال تغییراتی در بافت یا ظاهر قالب باشید که می‌تواند در رنگ‌های مختلفی از جمله سفید، سبز، نارنجی-قرمز، صورتی یا سیاه باشد.

این نشان می دهد که غذا خراب شده است و باید دور ریخته شود.

اگر کپک می بینید، آن را بو نکنید، زیرا انجام این کار می تواند باعث مشکلات تنفسی شود.

غذاهایی مانند گوشت های اغذیه فروشی که لایه لزج ایجاد می کنند نیز باید دور ریخته شوند.

اگر بقایای غذای شما بوی ترش می دهد، دیگر برای خوردن خوب نیستند. به همین ترتیب، اگر غذا تغییر رنگ داده باشد، دیگر ممکن است خوردن آن بی خطر یا لذت بخش نباشد.

با این حال، اگر مقداری از باقیمانده‌هایتان را لقمه می‌زنید و متوجه می‌شوید که طعم آن‌ها به نحوی از بین رفته است فوراً آن‌ها را بریزید

و در صورت امکان، هر چیزی را که بلعیده‌اید تف کنید.

توجه داشته باشید که غذا حتی قبل از اینکه بتوانید با نگاه کردن به آن یا بو کردن آن متوجه شوید، فاسد می شود بنابراین دستورالعمل های بالا را دنبال کنید.