غلات بدون گلوتن
متفرقه

9 دانه بدون گلوتن که باید در مورد آنها بدانید

آیا به دنبال دانه ای بدون گلوتن هستید؟ در اینجا لیستی برای انتخاب وجود دارد ، از جمله غلات کامل بدون گلوتن.

چرا مردم گزینه های غلات بدون گلوتن می خواهند
غلات فاقد گلوتن برای بسیاری از افراد مهمترین انبارهای انبار است.

این گروه شامل افرادی است که مبتلا به بیماری سلیاک (یک اختلال خود ایمنی آسیب رسان به روده) ، عدم تحمل گلوتن یا حساسیت به گندم هستند.

برای بقیه ، آنها همچنین می توانند مزایای سلامتی و آشپزی را ارائه دهند (اما نه در هر مورد).

در اینجا آنچه باید در مورد غلات بدون گلوتن بدانید به علاوه ، یک لیست غلات بدون گلوتن برای خرید آسان.

 

غلات بدون گلوتن

غلات بدون گلوتن چیست؟

به گلوتن مانند چسب غذایی فکر کنید. یا به عبارت دلپذیرتر ، آن را یک پروتئین چسبناک بدانید که به نگه داشتن غذا در کنار هم و حفظ شکل آن کمک می کند. این از نظر آشپزی چیز خوبی است.

گلوتن در گندم ، جو ، چاودار و تریتیکال وجود دارد – و البته همه انواع گندم مانند بلغور ، دوروم ، اینکورن ، امر ، فارینا ، فرارو ، گراهام ، کاموت ، بلغور ، اسپتل و گندمبار.

برای کسانی که به دلایل بهداشتی باید از گلوتن خودداری کنند ، خوردن مقدار کمی از این غلات – حتی اگر در لیست مواد اولیه سوپ ، سس ، سس سالاد و سایر محصولات مانند مکمل ها یا حتی آرایش قرار داشته باشند – می تواند باعث ناراحتی گوارشی شود. یا یک واکنش ایمنی که می تواند به بدن آسیب برساند.

یافتن غلات بدون گلوتن

اگر شما نیاز دارید یا می خواهید غلات بدون گلوتن و غذاهای غلات را انتخاب کنید ، امروزه به دلیل محبوبیت رو به رشد آن و تداوم نوآوری در آشپزی ، انجام این کار بسیار راحت تر از گذشته است.

بر اساس گزارش دیده بان بازار ، در حقیقت ، از سال 2021 تا 2027 ، بازار مواد غذایی بدون گلوتن در سطح جهان با نرخ رشد مرکب سالانه 9 درصد پیش بینی می شود.

یک هشدار بزرگ: شما باید بدانید که در سطل های بزرگ یا راهرو دانه به دنبال چه چیزی باشید.

برخی از انتخاب های بدون گلوتن که می خواهید از آنها استفاده کنید عبارتند از برنج ، آمارانت ، گندم سیاه ، ذرت ، ارزن ، سورگوم ، تف ، کینوا و فونیو.

در حالی که برخی از آنها به عنوان شبه غلات طبقه بندی می شوند-اساساً دانه های بدون دانه-آنها بسیار مغذی هستند و می توانند درست مانند غلات مصرف شوند.

آیا غلات کامل بدون گلوتن وجود دارد؟

شما خوش شانس هستید همه غلات به صورت غلات کامل از جمله غلات بدون گلوتن متولد می شوند.

بنابراین ، هنگام پرهیز از گلوتن ، سعی کنید از غذاهایی که حاوی انواع برنج ، ذرت ، سورگوم و بیشتر و آردهای غلات کامل آنها هستند ، استفاده کنید.

این بهترین مزیت سلامتی را ارائه می دهد زیرا تمام قسمت های غلات ، از جمله سبوس حاوی فیبر و جوانه غنی از مواد مغذی را دریافت خواهید کرد.

از نظر عملی ، هنگام خرید غلات ، غلات کامل مانند برنج قهوه ای را بجای غلات فرآوری شده و تصفیه شده مانند برنج سفید ، بیشتر اوقات هدف قرار دهید تا همه مزایای گیاهی خوراکی آن را به دست آورید.

 

دانه های بدون گلوتن و شبه غلات (دانه ها)

از لیست زیر به عنوان خلاصه ای از غلات کامل و شبه غلات بدون گلوتن استفاده کنید. برای راهنمایی در مورد آشپزی ، این راهنمای اساسی در مورد نحوه پخت غلات کامل را بررسی کنید.

برنج قهوه ای

برنج قهوه ای که از غلات فاقد گلوتن است ، به دلیل آنتی اکسیدان ها ، ویتامین های گروه B و منیزیم قابل توجه است.

در انواع کوتاه (چسبناک) و دانه بلند (کرکی) موجود است. پخت برنج قهوه ای بیشتر از برنج سفید تصفیه شده طول می کشد ، اما بافت جویدنی و طعم مغذی تری را ارائه می دهد.

برنج سبوس دار را در رنگهای سرد دیگر ، از جمله قرمز ، بنفش و سیاه پیدا کنید ، که ترکیبات فعال زیستی را افزایش می دهد.

برای تغذیه اضافی و جذابیت آشپزی ، از این گونه های برنج سبوس دار به عنوان یک مبادله بهتر برای شما به جای برنج سفید استفاده کنید.

آمارانت دانه کامل

این “غلات کامل” کوچک و اشتباه درک شده دارای ویژگی های تغذیه ای فراوان است. یک فنجان آمارانت پخته شده حاوی پروتئین (9 گرم) ، فیبر (5 گرم) و مواد معدنی از جمله آهن ، پتاسیم و کلسیم است.

در حالی که آمارانت به عنوان شبه غلات طبقه بندی می شود ، مردم از آن مانند دانه ای لذت می برند ، مانند غلات گرم به سبک بلغور جو دوسر یا فرنی.

گندم سیاه کامل

گندم سیاه یکی دیگر از شبه غلات است. این می تواند پروتئین ، فیبر ، منیزیم یا پتاسیم را در غذای شما تقویت کند. و به طریقی کاملاً مغذی ، دلچسب و نسبتاً خاکی.

شما آن را به عنوان آرد ستاره کرپ یا پنکیک گندم سیاه میل خواهید کرد. گاهی اوقات با آرد همه منظوره (گندم) ترکیب می شود تا بافت و رنگ آن روشن شود. بنابراین هنگام صرف غذا در بیرون از این امر آگاه باشید. گندم سیاه را می توانید در نودل سوبا و به عنوان غلات (کاشا) میل کنید.

ذرت سبوس دار

به جای خوردن ذرت روی لپه به عنوان سبزی ، ذرت می تواند به غذاهای آرام بخش ذرت (که پولنتا نیز نامیده می شود) یا غذای خوک (ذرت خشک شده با قلیایی) تبدیل شود.

آرد ذرت زرد از نظر تغذیه ای برای لوتئین و زاگزانتین محافظ چشم بسیار برجسته است. هنگام پخت ، پولنتا را می توانید به عنوان غلات داغ یا حتی سیب زمینی سرخ کرده (yum) میل کنید.

و البته ذرت را می توان آسیاب کرد و در تورتیلا و چیپس ذرت یافت شد.

ارزن سبوس دار

پرندگان می توانند ارزن را نوک بزنند. اما این یک دانه بدون گلوتن است که می خواهید آن را در رژیم غذایی خود بیفزایید ، به ویژه به دلیل مقدار قابل توجه پروتئین ، منیزیم ، فسفر و آنتی اکسیدان های محافظ قلب.

به علاوه ، بر اساس یک بررسی تحقیقی که در Frontiers in Nutrition منتشر شده است ، خوردن منظم ارزن ممکن است به کاهش قند خون و خطر ابتلا به دیابت کمک کند.

طعم ملایم ، ارزن زمانی بهتر است که چاشنی و ادویه شود. همچنین خوشمزه است وقتی قبل از استفاده از آن در دستور غذا تست کنید و طعم دلپذیری بیشتری به آن ببخشید.

دانه ها بافت خوشمزه ای به نان ها و نان های تند می دهند. آرد ارزن یک ماده عالی برای نان خانگی است.

سورگوم سبوس دار

سورگوم شیرین و جویدنی دانه ای باستانی است که مقدار زیادی از آن را می توان به رخ کشید. دارای مقدار زیادی پروتئین ، فیبر و پتاسیم ، به علاوه استرول های گیاهی با توانایی بالقوه در کاهش کلسترول است.

به عنوان یک امتیاز ، سورگوم برای این سیاره مفید است ، به خصوص اینکه به جای تکیه بر آبیاری ، عمدتا از باران تغذیه می شود.

آن را درست مانند برنج ، کینوا یا کوسکوس اسرائیلی سرو کنید. و به عنوان یک غذای سرگرم کننده ، سورگوم سبوس دار درست مانند پاپ کورن سنتی اجاق گاز بپزید.

تف کامل

Teff یک دانه کوچک و کوچک است که دارای مواد معدنی زیادی از جمله آهن ، کلسیم ، منیزیم و روی است.

انواع و سایه های متعددی وجود دارد ، اما احتمالاً شما یک نوع قهوه ای مایل به قرمز با طعم تند و اشاره ای به شیرینی خاکی خواهید یافت.

تف کامل را به عنوان غلات صبحانه گرم سرو کنید. آن را با ارزن یا کینوا در یک پلو مخلوط کنید. یا آن را به عنوان یک آرد جذاب برای کوکی های جویدنی امتحان کنید.

کوینو

کینوا دانه ای با دو پروتئین گیاهی و فیبر رژیمی است که باعث سیری کامل می شود. اگر به دنبال منبع خوبی از آهن یا آنتی اکسیدان های ضد التهابی هستید ، این منابع نیز وجود دارد.

رنگهای مختلف را انتخاب کنید ، از جمله سفید و طعم دلپذیرتر قرمز و سیاه.

از آن مانند برنج یا به عنوان عنصر اصلی چاشنی ، سالاد و دسر لذت ببرید.

نکته: به جز خرید کینوا از قبل شستشو ، قبل از پخت آن را بشویید تا تلخی ناشی از مواد شیمیایی گیاهی طبیعی که به نام ساپونین ها کاهش می یابد ، کاهش یابد.

برای غذاهای “خارج از جعبه” کینوا ، این دستور العمل های خلاقانه کینوا را بررسی کنید.

فونیو

Fonio یک غله باستانی ، مغذی و خاکی از غرب آفریقا است ، اما اخیراً در بازار آمریکا ظاهر شده است. آهن ماده مغذی برجسته آن است. به نظر می رسد و می پزد مانند کوسکوس … در پنج دقیقه مسطح.

Rate this post
نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *