هویج

هویج مملو از ویتامین A است که 119 درصد از DV را تنها در 1 فنجان (128 گرم) تامین می کند.

آنها همچنین حاوی بتا کاروتن هستند، یک آنتی اکسیدان که رنگ نارنجی پر جنب و جوش آنها را فراهم می کند و ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند. بدن شما این ترکیب را به ویتامین A تبدیل می کند.

در واقع، یک مطالعه بر روی بیش از 57000 نفر نشان داد که خوردن حداقل 2 تا 4 هویج در هفته با 17 درصد کمتر خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در درازمدت .

بررسی 18 مطالعه نشان داد که هویج همچنین ممکن است خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش دهد .

در نهایت، این سبزیجات ریشه ای محبوب سرشار از بسیاری از مواد مغذی کلیدی دیگر، از جمله پتاسیم و ویتامین های C و K هستند.