روغن نارگیل

بسیاری از چربی ها به دلیل خطر اکسیداسیون که می تواند منجر به فساد شود، نمی توانند به مدت طولانی ذخیره شوند.

با این حال، روغن نارگیل ماندگاری بسیار طولانی تری دارد و نسبت به سایر روغن های گیاهی در برابر اکسیداسیون مقاوم تر است.

به علاوه، روغن نارگیل خالص تصفیه نشده حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که تصور می شود به محافظت از روغن در برابر فساد کمک می کند.
زمان نگهداری بسته به دما و قرار گرفتن در معرض نور می‌تواند متفاوت باشد، اما روغن نارگیل در یک مکان خنک و تاریک نگهداری شود تا سه سال ماندگاری داشته باشد.

روغن نارگیل را می توان در آشپزی، پخت و پز و مراقبت از پوست استفاده کرد.