آیا نگهداری فورا باقیمانده های داغ در یخچال بی خطر است؟

اگر برای مدت طولانی آنها را کنار بگذارید، باکتری ها می توانند روی غذاهای باقی مانده شما رشد کنند.

به این ترتیب، ممکن است بخواهید این خطر را با قرار دادن بلافاصله باقیمانده غذای داغ خود در یخچال کاهش دهید.

وزارت کشاورزی توصیه می کند که مقادیر کمی از غذاهای داغ را می توان بلافاصله و ایمن در یخچال قرار داد.

مقدار کمی غذا ممکن است شامل یک وعده غذا یا به اندازه کافی برای پر کردن ظروف پلاستیکی یا ظروف شیشه ای باشد.

با این حال، مشخص نیست که آیا قرار دادن مقادیر بیشتری از غذاهای داغ در یخچال بی خطر است یا خیر.

ظروف بزرگ باقیمانده داغ ممکن است غذاهای اطراف را گرم کرده و آنها را در منطقه خطرناک دمایی قرار دهد و خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا را افزایش دهد.

برای ایمن بودن توصیه می کند که غذاهای بزرگ مانند سوپ یا خورش را قبل از در یخچال به ظروف کوچکتر و کم عمق تقسیم کنید.

تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود یخچال‌ها چقدر طول می‌کشند تا دمای داخلی ایمن باقیمانده‌های داغ را بازیابی کنند و اینکه آیا در این مدت رشد باکتری‌ها قابل توجهی است یا خیر.