میوه های خشک شده
میوه خشک بسیار مغذی است و حاوی مقدار قابل توجهی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است.
علاوه بر این، این یک اقلام سالم انباری است که ماندگاری بسیار بیشتری نسبت به میوه های تازه دارد.
میوه های خشک مانند انبه، زغال اخته و زردآلو را می توان تا شش ماه نگهداری کرد. پس از باز شدن، نگهداری آنها در یخچال باعث می شود تا شش ماه دیگر ماندگاری داشته باشند.
به خاطر داشته باشید که میوه خشک کالری و قند بیشتری نسبت به میوه های تازه دارد و باید به مقدار کم مصرف شود.
برای محدود کردن مصرف شکر اضافه شده، هر زمان که ممکن است، میوه های خشک نشده را انتخاب کنید.