گوشت و مرغ
گوشت چرخ کرده و مرغی که در دمای ایمن پخته شده اند می توانند حدود 1 تا 2 روز در یخچال باقی بمانند تا زمانی که در دمای 41 درجه فارنهایت یا کمتر از آن نگهداری شوند.
سایر گوشتها و مرغها، مانند استیکها، فیلهها، برشتهها و کبابها، 3 تا 4 روز در یخچال باقی میمانند.
اگر قبل از پختن آنها را آب کنید، حتماً این کار را در یخچال انجام دهید هرگز روی پیشخوان. پس از ذوب، ظرف 2 روز بپزید.
همچنین ممکن است با استفاده از مایکروویو یخ کنید، اما حتماً فوراً از غذا استفاده کنید.
گوشت اغذیه فروشی باز شده باید ظرف 3 تا 5 روز پس از باز شدن مصرف شود.
به همین ترتیب، سالادهای سرد اغذیه فروشی، مانند سالاد تخم مرغ، ماهی تن یا مرغ، باید در عرض 3 تا 5 روز مصرف شوند.