ارده

می توانید از این خمیر غنی شده از دانه کنجد به روش های زیر استفاده کنید

آن را با سوپ مخلوط کنید.

برای سس سالاد آن را با آب لیمو رقیق کنید.

آن را به خمیر کوکی یا خمیر کیک اضافه کنید تا طعمی مغزی و بافت خامه ای پیدا کند.

آن را روی مرغ کبابی یا ماهی کبابی بریزید.

تطبیق پذیری و طعم منحصر به فرد تاهینی آن را به یکی از اصلی ترین مواد مورد علاقه من تبدیل کرده است.

بعلاوه، فوق العاده مغذی است، زیرا فقط 1 قاشق غذاخوری  تاهینی 3 گرم پروتئین گیاهی و 2 گرم فیبر پرکننده را فراهم می کند.

دانه های کنجد همچنین دارای غلظت بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده است که ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد