خطرات خوردن غذای فاسد

دو دلیل اصلی بیماری های ناشی از غذا پختن نادرست غذا تا دمای داخلی ایمن و بیرون گذاشتن غذا در دمای ناایمن است.

بسیاری از انواع پاتوژن ها را می توان در غذاهای رایج یافت و باعث مسمومیت غذایی می شود، از جمله:

لیستریا مونوسیتوژنز: اغذیه فروشی، تخم مرغ نیم پز، میوه ها و سبزیجات بد شسته شده، غذاهای دریایی دودی.

سیگواتوکسین: ماهی های گرمسیری و نیمه گرمسیری، مانند هامور و ماهی قرمز

باسیلوس سرئوس: برنج، لوبیا، سیب زمینی، پاستا، گوشت، سبزیجات و ماهی

استافیلوکوکوس اورئوس: اغذیه فروشی، سالاد سرد، شیرینی پزی، پودینگ، ساندویچ

سالمونلا: تخم‌مرغ، میوه‌ها، سبزیجات، کره‌های آجیل، گوشت و مرغ

اشریشیا کلی: گوشت های نیم پز، میوه ها و سبزیجات بد شسته شده (به خصوص سبزی های برگ دار)، لبنیات غیر پاستوریزه

با این حال، باقیمانده ها به ویژه در معرض خطر ابتلا به این عوامل بیماری زا هستند، زیرا هاگ آنها آزادانه در هوا شناور شده و روی غذا فرود می آیند.

این باعث ایجاد کپک می شود که می تواند مایکوتوکسین هایی تولید کند که ممکن است باعث تهوع، استفراغ، اسهال یا ترکیبی از این علائم شود.