آجیل و کره آجیل

آجیل ها و کره های آجیل نیروگاه های تغذیه ای هستند، زیرا سرشار از فیبر، پروتئین، چربی های سالم و آنتی اکسیدان هستند.

اگرچه مطالعات انسانی بیشتری مورد نیاز است، این ترکیب از مواد مغذی ممکن است در برابر بیماری هایی مانند دیابت، بیماری قلبی و سرطان محافظت کند.

هنگامی که بسته آجیل یا کره آجیل را باز کردید، بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید زیرا محتوای چربی بالای آجیل آنها را مستعد ترش کردن می کند.

من از کره های آجیل در سس ها و سوپ ها و برای زدن نان تست استفاده می کنم.

آجیل های کامل یا خرد شده روی سالاد، در دیپ، به عنوان پوسته گوشت یا توفو و در کاسه غلات صبحگاهی شما فوق العاده هستند.