گل كلم
گل کلم هم به دلیل تطبیق پذیری و هم به دلیل خواص مغذی ستاره ای اش شناخته شده است. فقط 1 فنجان (155 گرم) پخته شده حاوی 3 گرم فیبر، 3 گرم پروتئین، و انواع مواد مغذی مهم دیگر، از جمله فولات و ویتامین های C و K است.
مانند سایر سبزیجات چلیپایی، گل کلم منبع عالی از ترکیباتی مانند گلوکوزینولات ها و ایزوتیوسیانات ها است که هر دو دارای خواص ضد سرطانی قوی هستند.
گل کلم اغلب به عنوان یک جایگزین کم کربوهیدرات و کم کالری برای موادی مانند برنج، سیب زمینی و آرد استفاده می شود.
حتی ممکن است باعث کاهش وزن شود. یک مطالعه 4 ساله روی بیش از 133000 نفر هر وعده روزانه گل کلم را با 1.4 پوند (0.6 کیلوگرم) کاهش وزن مرتبط کرد.