چگونه گوشی خیس شده را از مرگ نجات دهیم؟
ترفند دخترانه

چگونه گوشی خیس شده را از مرگ نجات دهیم؟

اول از همه گوشی خود را خاموش کنید
بعد از اینکه گوشی خود را از آب بیرون کشیدید، در سریع ترین زمان ممکن برای کاهش احتمال نفوذ آب به قطعات الکترونیکی، آن را خاموش کنید. در ادامه سیم کارتتان را از محفظه کشویی مخصوص آن خارج کنید. ممکن است آب به این دریچه ریز نفوذ کرده و دوست نداشته باشید که برای تعویض سیمکارتتان نیز متحمل هزینه شوید. اگر چه قیمت سیمکارت تلفن همراه چندان زیاد نیست اما گرفتن آن دردسرساز است.

چگونه گوشی خیس شده را از مرگ نجات دهیم؟

در سریع ترین زمان ممکن گوشی تان را خشک کنید
مرحله بعدی برای نجات یک گوشی که در آب افتاده یا به هر ترتیبی خیس شده است این است که آن را خشک کنید. این مرحله در ظاهر بسیار ساده است اما دقیقاً همینجاست که شرایط پیچیده می شود. اگر چه برای خشک کردن ابزارهای الکترونیکی، استفاده از برنج یک گزینه افسانه ای است اما نمی توان آن را بهترین ترکیب برای زدودن آب از وسایل الکترونیکی دانست. به گرفتن سشوار روی وسیله الکترونیکی تان نیز اصلاً فکر نکنید. زیرا افزودن گرما به قطعات الکترونیکی خیس شده با آب باعث زنگ زدگی آن ها می شود. به جای آن، فرآیند خشک کردن را با یک پارچه ریزبافت نرم آغاز کنید، همان هایی که برای پاک کردن شیشه عینک استفاده می شود.

اگر می توانید قسمت پشت گوشی تان را باز کنید، از این پارچه برای خشک کردن قطعات مشهود داخل محفظه پشتی استفاده کنید. شاید موضوعی واضح به نظر برسد اما گوشی خیس شده تان را در داخل مایکروویو نیز قرار ندهید زیرا آتش خواهد گرفت و علیرغم اینکه گوشی تان را خشک می کند اما این خشک کنندگی در حدی است که دیگر گوشی یا وسیله الکترونیکی تان به کار نخواهد آمد. به جای اینکار، برای اینکه اطمینان یابید رطوبت قسمت های داخلی که با پارچه از بین نرفته نیز خارج شود بهتر است گوشی خاموش شده را کنار پنجره در نور ملایم آفتاب قرار داده یا از فشار ملایم باد برای بیرون راندن آب از داخل گوشی استفاده کنید.

اما نقش برنج
بعد از همه اینکارها شاید بتوانید برای بررسی صدمات وارده، گوشی خود را روشن کنید اما توصیه ما این است که قبل از ریسک روشن کردن گوشی تلفن، یک گام دیگر را نیز انجام دهید و آن اینکه آن را در یک ترکیب خشک کن یا جاذب رطوبت قرار دهید. این گام دقیقاً همان کاری را می کند که از برنج انتظار می رود. با این وجود، برنج آنطورها که فکر می کنید نیز جاذب رطوبت نیست. آزمایشات عملی انجام شده نشان می دهند که استفاده از برنج در این مرحله به عنوان جاذب رطوبت تنها در برخی از موارد موثر بوده و در کمال ناباوری، تلفن های سامسونگ در مقایسه با آیفون نسبت به برنج پاسخ مناسب تری نشان می دهند.

با این وجود، برنج در مقایسه با ژل سیلیکا (همان پاکت های کوچکی پر از ژله های ریز که در وسایل الکترونیکی قرار داده می شود تا در مسیر نقل و انتقال یا دوران قبل از باز شدن در برابر رطوبت در امان باشند) جو دو سر و ذرت از قدرت جذب آب و رطوبت کمتری برخوردار است. با این وجود ژل سیلیکا همواره بهترین گزینه برای خشک کردن وسیله الکترونیکی خیس شده است. هوای آزاد نیز می تواند بسیار موثر باشد. به یاد داشته باشید که بعد از قرار دادن گوشی خیس شده در هر ترکیب خشک کننده ای، در محفظه آن را باز بگذارید تا آب بخار شود. در مورد لپ تاپ و تبلت نیز اصول و مراحلی که در بالا اشاره شد کارآمد خواهند بود به جز اینکه با دست خالی سعی نکنید شارژر آن را در صورت وصل بودن به پریز، بیرون بکشید.

Rate this post
نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *