طرز تهیه پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل خانگی که در ادامه برایتان می گوییم ۲۰ عدد پاستیل به شما می دهد که بسته به ابعاد قالب و عمق آنها ممکن است کمی بیشتر یا کمتر هم بشود.

طرز تهیه پاستیل

مواد مورد نیاز جهت تهیه پاستیل خانگی:
۶ بسته ۷ گرمی ژلاتین بدون طعم
یک بسته ژلاتین طعم دار (۸۵ گرمی)
یک دوم پیمانه آب
طرز تهیه پاستیل خانگی
ابتدا قالب پاستیل های خود را بشویید و کاملا خشک کنید و سپس لایه نازکی از روغن را با کمک اسپری به داخل قالب ها اسپری کنید. قالب ها را روی یک سینی فر قرار دهید.

در ادامه ژلاتین بدون طعم، ژلاتین طعم دار و آب سرد را درون یک ماهیتابه کوچک با هم مخلوط کنید و تا زمانی که ورق های ژلاتین کاملا حل شوند به این کار ادامه دهید.

تابه را روی اجاق با دمای متوسط بگذارید و به هم زدن ادامه دهید تا مایعی شفاف و یکدست شکل بگیرد.

تابه را از روی حرارت بردارید و به آرامی قالب های پاستیل را با آن پر کنید. سینی حاوی قالب ها را به آرامی به داخل یخچال انتقال دهید و اجازه دهید که مایع درون آن خودش را بگیرد و پاستیل خانگی شما آماده شود.

این پاستیل ها را هم میتوانید درون یخچال و هم درون دمای محیط برای چندین هفته نگهداری کنید.

نکاتی در تهیه پاستیل خانگی
می توانید برای تهیه پاستیل خانگی از قالب های پلی کربنات یا فلزی استفاده کنید
میتوانید از از قالب یخ هم برای این منظور استفاده کنید.
راهکار دیگر آن است که مایع پاستیل را با تابه درون یخچال قرار دهید و بعد از سفت شدن آن را با چاقو به صورت لوزی یا مربع برش بزنید.

مطلب پیشنهادی

فیلم سینمایی تی تی

فیلم سینمایی تی تی مسافر مراکش و دهوک شد

فیلم سینمایی تی‌تی به کارگردانی آیدا پناهنده در ادامه‌ حضور جهانی خود، در بخش مسابقه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =