لوبیا و عدس خشک

لوبیا و عدس خشک یکی از غذاهایی هستند که ماندگاری بالایی دارند.

اصطلاح پایدار در قفسه به غذاهایی اطلاق می‌شود که می‌توان آن‌ها را برای مدت طولانی قبل از خراب شدن در دمای اتاق نگهداری کرد.

اگرچه نگهداری لوبیا و عدس ممکن است منجر به تخریب برخی از مواد مغذی در طول زمان شود، برخی از مطالعات نشان داده اند که برخی از لوبیاها برای 10 سال یا بیشتر قابل خوردن هستند.

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی هستند که آنها را به یک انتخاب سالم برای خرید عمده تبدیل می کند.

علاوه بر این، آنها را می توان به انواع مختلفی از غذاها مانند سوپ، کاری، خورش و سالاد اضافه کرد.