این که آیا شما به دنبال نجات حیوانات هستید یا از محیط زیست محافظت می کنید یا رژیم غذایی خود را تغییر می دهید ، در اینجا این است که چگونه می توانید بدن خود را هنگام استفاده از گوشت قرمز تغییر دهید.
ممکن است چند کیلو وزن کم کنید
گوشت قرمز دارای کالری متراکم است. آن را از رژیم غذایی روزانه خود حذف کنید و تعداد کمتری را در ترازو ببینید. سالی وارن ، دکترا ، متخصص طب سنتی در داروسازی یکپارچه مترو می گوید: “بیشتر بخش های گوشت بیش از نیاز پروتئین واقعی است.” یک وعده سه اونسی گوشت گاو می تواند حدود 170 کالری باشد. اما بخشی از لوبیا می تواند حدود 100 کالری و توفو حدود 70 کالری باشد.
اسیدی کمتری خواهید داشت
بدن سالم به تعادل pH خوب نیاز دارد. اما امروزه بسیاری از رژیم های غذایی مدرن شامل غذاهای اسید ساز ، از جمله گوشت قرمز است. وارن توضیح می دهد: “گوشت قرمز بار اسیدی زیادی برای بدن ایجاد می کند تا جذب و خنثی شود.” علاوه بر این ، اسیدیته بالا در بدن محیط مناسبی را برای بیماری ایجاد می کند. استرس و خواب ضعیف را به این ترکیب اضافه کنید و مقاومت خود را در برابر بیماریهای مرگبار مانند سرطان و دیابت کاهش داده اید.
ممکن است کمتر احساس نفخ کنید
بدن گوشت قرمز را دیرتر از سایر غذاها هضم می کند ، به همین دلیل ممکن است بعد از یک شام جامبو استیک ، یبوست ، درد شکم و افزایش گاز احساس کنید.
ممکن است پوست شما بهبود یابد
پوست شفاف از داخل شروع می شود. میوه ها و سبزیجات را سرشار از ویتامین ها کنید ، ویتامین A ، C و E که می توانند با رادیکال های آزاد ایجاد کننده لک مبارزه کنند.
ممکن است سطح کلسترول شما کاهش یابد
گوشت قرمز را حذف کنید و مقدار چربی های اشباع شده را که با سطح کلسترول بالاتر مرتبط است کاهش دهید. انجمن قلب آمریکا توصیه می کند بیش از 5 تا 6 درصد از کالری روزانه خود را از چربی اشباع دریافت نکنید. وارن می گوید ، این تعادل خطر ابتلا به کلسترول بالا را کاهش می دهد ، که می تواند منجر به تجمع پلاک در دیواره شریان ها شود. وارن می گوید: “این تجمع آترواسکلروز نامیده می شود که می تواند منجر به بیماری عروق کرونر (CAD) ، حمله قلبی ، سکته مغزی یا حمله ایسکمی گذرا (TIA) و بیماری شریانی محیطی شود.
شما می توانید خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهید
گوشت گاو را ممنوع کنید و ممکن است سرطان روده یا روده را کنار بگذارید ، به ویژه اگر در خانواده شما وجود داشته باشد. وارن می گوید: رژیم های سرشار از چربی اشباع با افزایش التهاب در بدن همراه است و التهاب مزمن با ایجاد سرطان مرتبط است.
در سال 2015 ، سازمان بهداشت جهانی (WHO) گوشت قرمز را بعنوان سرطان زا طبقه بندی کرد ، به این معنی که احتمالاً می تواند باعث سرطان شود. دکتر آدرین یودیم ، مدیر مرکز کاهش وزن و تغذیه در بورلی هیلز می گوید: “گزارش هایی وجود دارد که مصرف زیاد گوشت قرمز را با افزایش خطر ابتلا به سرطان ، به ویژه سرطان روده بزرگ مرتبط می کند.”