آیا شیر نارگیل برای شما مفید است؟

شیر نارگیل و سلامتی شما

حتی اگر هرگز شیر نارگیل را از کارتن بیرون نیاورده اید، احتمال زیادی وجود دارد که قبلا شیر نارگیل خورده باشید. این یکی از ترکیبات ستاره کاری و دیگر دستور العمل های غذاهای هندی است که به غذاها بافت خامه ای و طعم غنی می دهد.

این روزها همه چیز خشمگین است و به جمع شیر بادام، شیر سویا و شیر برنج به عنوان یکی از محبوب ترین جایگزین های گیاهی برای شیر لبنیات پیوسته است. اما شیر نارگیل همچنین کالری و چربی اشباع شده نسبتا بالایی دارد که ممکن است اثرات منفی بر سلامتی داشته باشد.

بنابراین آیا باید شیر نارگیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید؟ از کارشناسان می خواهیم که به ما کمک کنند تا بتوانیم به نتیجه برسیم.

شیر نارگیل چیست؟

شیر از نارگیل می آید – جای تعجب نیست. یک نارگیل بالغ (نوع سفت، خزدار، قهوه ای) را بشکنید تا گوشت سفید داخل آن پیدا شود.

گوشت را رنده کرده و با آب مخلوط می کنیم و سپس آن را صاف می کنیم تا شیر خامه ای به دست آید.

تفاوت هایی بین نوشیدنی های شیر نارگیلی که در قهوه، چای و اسموتی های خود می ریزید و شیر نارگیل مورد استفاده برای پخت و پز وجود دارد. درصد نارگیل به آب می تواند از یک نوع به نوع دیگر متفاوت باشد و اغلب مواد دیگری به آن اضافه می شود.

انواع مختلف شیر نارگیل

فرآورده های شیر نارگیل می توانند به طرق مختلف متفاوت باشند، از جمله ظرف (کنسرو در مقابل کارتن)، بافت (ضخیم در مقابل نازک)، و نحوه پردازش آنها.

قفسه‌های سوپرمارکت‌ها مملو از نوشیدنی‌های شیر نارگیل هستند که اغلب در کارتن‌ها عرضه می‌شوند و در کنار شیرهای گیاهی مانند شیر بادام، فندق و سویا ظاهر می‌شوند.

این نوع شیر نارگیل گزینه خوبی برای ریختن در قهوه، چای، اسموتی و سایر نوشیدنی ها است. اگر غلات را با شیر گیاهی می خورید، این نوع را انتخاب می کنید.

شیر نارگیلی که برای پخت و پز استفاده می کنید اغلب در قوطی فروخته می شود.

دانیل گافن، متخصص تغذیه و مشاور تغذیه در سن دیگو، کالیفرنیا، می‌گوید: «شیر نارگیل کنسرو شده معمولاً قوام غلیظ و خامه‌ای دارد، در حالی که نوشیدنی‌های نارگیل رقیق هستند و قوام بیشتری به شیر گاو دارند.»

ملینا بی. جامپولیس، پزشک متخصص داخلی، متخصص تغذیه و نویسنده Spice Up، زندگی طولانی.

هیچ یک از انواع شیر نارگیل را با آب نارگیل اشتباه نگیرید – این مایعی است که به طور طبیعی در نارگیل های سبز جوان یافت می شود. آب نارگیل حدود 95 درصد آب است و کالری و چربی کمی دارد.

در حالی که حاوی الکترولیت هایی مانند پتاسیم و سدیم است و می تواند به عنوان جایگزینی برای نوشیدنی های ورزشی برای آبرسانی مجدد استفاده شود، آب نارگیل نسبت به شیر نارگیل سطوح پایین تری از مواد مغذی خاص دارد.

حقایق تغذیه ای شیر نارگیل

یکی از راه های اصلی تفاوت دو نوع شیر نارگیل در تغذیه است.

گافن می گوید: برای مثال، یک فنجان شیر نارگیل کنسرو شده شش برابر یک فنجان نوشیدنی نارگیل شیرین شده کالری دارد.

حقایق تغذیه ای نوشیدنی شیر نارگیل

در اینجا فواید تغذیه ای و مقادیر توصیه شده روزانه (DV) برای یک فنجان (240 میلی لیتر) نوشیدنی شیر نارگیل شیرین نشده So Delicious آورده شده است:

کالری: 45

چربی: 4.5 گرم (6 درصد DV)

چربی های اشباع شده: 4 گرم (20 درصد DV)

پروتئین: 0 گرم (0 درصد DV)

کربوهیدرات ها: 1 گرم (0 درصد DV)

کلسیم: 130 میلی گرم (10 درصد DV)

اهن: 0 گرم (0 درصد DV)

پتاسیم: 0 میلی گرم (0 درصد DV)

منیزیم: 35 میلی گرم (8 درصد DV)

حقایق تغذیه ای کنسرو شده شیر نارگیل

در اینجا فواید تغذیه ای و مقادیر توصیه شده روزانه (DV) برای یک فنجان (200 میلی لیتر) شیر نارگیل کنسرو شده آورده شده است:

کالری: 445

چربی: 48 گرم (61 درصد DV)

چربی های اشباع شده: 43 گرم (215 درصد DV)

پروتئین: 5 گرم (9 درصد DV)

کربوهیدرات ها: 6.4 گرم (2 درصد DV)

کلسیم: 40.7 میلی گرم (3 درصد DV)

مس: 0.5 میلی گرم (56 درصد DV)

اهن: 7.5 گرم (41 درصد DV)

پتاسیم: 497 میلی گرم (11 درصد DV)

منگنز: 1.74 میلی گرم (75 درصد DV)

شیر نارگیل

فواید شیر نارگیل

محصولات مختلف شیر نارگیل ممکن است فواید سلامتی متفاوتی داشته باشند، اما تحقیقات کافی در مورد شیر نارگیل کنسرو شده وجود ندارد.

در بین تمام محصولات نارگیل، روغن نارگیل بیشتر مورد مطالعه عمیق قرار گرفته است. روغن نارگیل نسبت به شیر نارگیل دارای سطوح کالری و چربی اشباع بسیار بالاتری است.

ممکن است التهاب را کاهش دهد

اسید لوریک نوعی چربی است که در نارگیل یافت می شود. Gaffen می گوید و برخی مطالعات نشان می دهد که ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی و ضد میکروبی آن به سیستم ایمنی کمک کند.

اوما نایدو، روانپزشک متخصص تغذیه، می گوید: “محصولات نارگیل سرشار از اسید لوریک است که نشان داده شده است که ضد میکروبی است و پتانسیل بهبود سلامت روده را دارد، که می دانیم برای کاهش التهاب و ارتقای سلامت کلی مفید است.” سرآشپز، متخصص تغذیه و نویسنده این مغز شما روی غذا است.

یک جایگزین برای افرادی که به شیر حساسیت دارند ارائه می دهد

اگر به شیر گاو حساسیت دارید، عدم تحمل لاکتوز دارید، یا از رژیم گیاهخواری، گیاهی یا گیاهی پیروی می کنید، نوشیدنی های شیر نارگیل جایگزین های خوبی هستند.

گافن توضیح می دهد: «از آنجایی که شیر نارگیل یک شیر غیر لبنی است، استفاده از آن به عنوان جایگزینی برای شیر گاو ممکن است به افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز یا آلرژی به شیر هستند کمک کند.

ممکن است راه جایگزینی برای خوردن غلات یا تهیه قهوه خامه ای به شما ارائه دهد، اما در یک زمینه اصلی از شیر لبنیات کم است.

دکتر جمپولیس می گوید: «این اشتباه را نکنید که فکر کنید مانند شیر لبنی منبع خوبی از پروتئین است. شیر نارگیل یک غذای کم پروتئین است.

خطرات یا عوارض جانبی

کالری بالایی دارد

همانطور که طعم شیر نارگیل کنسرو شده خوشمزه است، نمی توان انکار کرد که کالری بالایی دارد.

اگر می خواهید وزن خود را حفظ کنید یا وزن خود را کاهش دهید، مصرف شیر نارگیل ممکن است بهترین انتخاب نباشد.

دکتر جمپولیس می‌گوید: «بیماری داشتم که سوء تفاهم کرد و آن را به مدت یک هفته در اسموتی‌هایش گذاشت و اضافه وزن پیدا کرد.

اگر نمی توانید بدون آن زندگی کنید، یک نسخه سبک را امتحان کنید. Gaffen می گوید: شیر نارگیل Lite کنسرو شیر نارگیل با آب بیشتر است، بنابراین ممکن است برای این جمعیت توصیه شود.

یا بهتر است یک شیر گیاهی متفاوت انتخاب کنید.

ممکن است سطح کلسترول را افزایش دهد

از آنجایی که شیر نارگیل سرشار از چربی و به ویژه چربی اشباع است، ممکن است سطح کلسترول شما را افزایش دهد.

شیر نارگیل سرشار از چربی اشباع شده است و چربی اشباع شده با افزایش LDL “بد” مرتبط است. [low-density lipoprotein] گافن می گوید: کلسترول و خطر بیماری قلبی.

البته دکتر نایدو خاطرنشان می کند که آیا شیر نارگیل می تواند کلسترول را افزایش دهد هنوز مورد بحث است.

به طور کلی، محققان برای درک اثرات و رابطه بین شیر نارگیل و کلسترول نیاز به انجام مطالعات بیشتری دارند.

ممکن است آلرژی داشته باشید

اگر به آجیل درختی حساسیت دارید، ممکن است بخواهید از شیر نارگیل اجتناب کنید. نارگیل یک آجیل نیست، بلکه یک میوه است، اگرچه سازمان غذا و داروی آمریکا نارگیل را به عنوان یک مغز درختی می شناسد.

جودی گریبل، متخصص تغذیه و مشاور تغذیه کودکان می گوید: «درصد کمی از افراد مبتلا به آلرژی به آجیل درختی به نارگیل نیز حساسیت دارند.

این به آرایش نارگیل مربوط می شود.

گافن توضیح می‌دهد: «پروتئین موجود در نارگیل مشابه پروتئین موجود در آجیل درختی است.

(در اینجا برخی از علل شایع آلرژی غذایی آورده شده است.)

انتخاب شیر نارگیل

خرید از راهروهای فروشگاه های مواد غذایی می تواند طاقت فرسا باشد. بسیاری از برندها محصولات مشابه بسیاری را ارائه می دهند! اما تمام کنسروهای شیر نارگیل به یک شکل تولید نمی شوند.

خواندن برچسب تغذیه مهم است و می تواند اطلاعات روشنگری به شما بدهد.

دکتر نایدو می گوید: «شیر نارگیل کنسرو شده واقعاً باید فقط حاوی نارگیل باشد. “نسخه نوشیدنی را با کمترین تعداد مواد ممکن انتخاب کنید تا طبیعی ترین محصولات را مصرف کنید.”

گاهی اوقات شکر یا شیرین کننده اضافه می شود – این برای شیر نارگیل کنسرو شده و همچنین نوشیدنی های شیر نارگیل صدق می کند. این دلیل خوب دیگری برای توجه به برچسب است.

دکتر نایدو می گوید: «همیشه نسخه بدون شیرینی نوشیدنی را انتخاب کنید تا هم میزان قند و هم کالری آن را کاهش دهید.

به موادی که ممکن است باعث ناراحتی معده شوند توجه کنید.

گافن می‌گوید: «مواظب قندهای افزوده، نگهدارنده‌ها و افزودنی‌های غلیظ/تثبیت‌کننده مانند آدامس‌ها باشید.

گریبل می گوید این افزودنی ها می توانند باعث مشکلات گوارشی یا نفخ شوند.

هنگام خرید قوطی شیر نارگیل، برچسب آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید که فاقد BPA هستند.

Greebel می گوید: «در غیر این صورت، BPA می تواند به شیر نفوذ کند. “ترجیح من خرید کارتن هایی است که حاوی BPA نیستند.”

بهترین راه برای استفاده از شیر نارگیل چیست؟

این مایع خامه ای را می توانید در انواع غذاها از سوپ و خورش گرفته تا دسر و اسموتی میل کنید.

دکتر نایدو می‌گوید: «من ترجیح می‌دهم از یک نسخه ارگانیک کنسرو شده استفاده کنم و آن را به غذاهای طعم‌دار آسیایی کاری و سوپ‌های سبزیجات اضافه کنم تا حالت خامه‌ای بیشتری داشته باشد.

اگرچه ممکن است ارتباطی با شیر نارگیل و غذاهای کاری وجود داشته باشد، می توانید از آن برای پخت و یا به عنوان جایگزین خامه در برخی از دستور العمل ها استفاده کنید. (گافن توضیح می دهد که شیر نارگیل کنسرو شده پرچرب کالری کمتری نسبت به خامه دارد.)

فقط اندازه سهم را در نظر داشته باشید.

گریبل می‌گوید: «مقدار کمی شیر نارگیل بسیار مفید است، بنابراین اگر می‌خواهید غذا یا نوشیدنی‌ها را غنی‌تر کنید، می‌توانید از مقدار کمی برای خوشمزه‌تر کردن و رضایت‌بخش‌تر کردن غذایتان استفاده کنید.»

یک نکته را باید در نظر داشته باشید: این دو نوع شیر نارگیل را نمی توان به جای یکدیگر در هنگام پخت و پز استفاده کرد. گریب توضیح می دهد که این به نحوه پردازش هر یک از آنها مربوط می شود.

آیا شیر نارگیل می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد؟

اگر به این فکر می کنید که آیا باید شیر نارگیل را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنید، خوشحال خواهید شد که بشنوید که هر از چند گاهی از آن لذت ببرید.

به عنوان یک روانپزشک تغذیه، من همیشه خوردن یک رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی فیبر، پروتئین های تمیز و چربی های سالم را پیشنهاد می کنم که نشان داده شده است که علائم تقریباً همه بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت، چاقی و ضعف ذهنی را کاهش می دهد. دکتر نایدو توضیح می دهد که سلامتی.

او می‌گوید پخت و پز با شیر نارگیل در مواردی با این نوع رژیم غذایی مطابقت دارد. “[It] مطمئناً در صورت مصرف می تواند به بهبود سلامت کمک کند.

گفته شد، زیاده روی نکنید. اگر شیر نارگیل جزء اصلی رژیم غذایی شما باشد، ممکن است کالری بیش از حد و چربی اشباع شده زیادی دریافت کنید.

دستور العمل های شیر نارگیل

آیا الهام گرفته اید تا برخی از غذاهای حاوی شیر نارگیل را درست کنید؟ این دستور العمل های ساده شیر نارگیل را امتحان کنید.

بلغور جو دوسر نارگیل

خدمات: 3

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

عناصر:

1 (14 اونس) قوطی شیر نارگیل سبک

1 فنجان جو دو سر گرد شده

2 قاشق غذاخوری عسل

1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

دستورالعمل ها:

  1. در یک قابلمه کوچک، شیر نارگیل را روی حرارت ملایم به جوش بیاورید.
  2. جو و عسل را با هم مخلوط کنید.
  3. حرارت را کم کنید و حدود 15 دقیقه بجوشانید تا شیر جذب شود.
  4. دارچین را در بلغور جو دوسر بپاشید.
  5. حدود 5 دقیقه بپزید تا جو دوسر خامه ای شود و طعم ها با هم ترکیب شوند.

سس کاری خانگی

خدمات: 3 تا 4 فنجان

عناصر:

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

1/2 فنجان پیاز زرد، خرد شده

1 قاشق غذاخوری سیر تازه خرد شده

1/2 ساقه علف لیمو، خیلی ریز خرد شده

1/2 ساقه کرفس، خرد شده

1/4 فنجان گشنیز تازه

1/2 قاشق غذاخوری زردچوبه

1/2 قاشق چایخوری گشنیز کامل

1/2 قاشق چایخوری زیره کامل

1/2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده

1 (14 اونس) قوطی شیر نارگیل

1 قاشق غذاخوری رب کاری زرد

آب 1.5 لیموترش

نمک کوشر، به مزه

دستورالعمل ها:

  1. پیاز، سیر، لیموترش، کرفس، گشنیز و ادویه ها را با روغن زیتون روی حرارت متوسط ​​تا کم تفت دهید.
  2. شیر نارگیل و خمیر کاری را اضافه کنید و 30 دقیقه بجوشانید.
  3. با آبلیمو مخلوط کرده و مزه دار کنید. نمک را به مزه اضافه کنید.
  4. از صافی رد کنید تا سس نرم تری داشته باشید.
  5. این سس را با ماهی، مرغ یا بره سوخاری استفاده کنید.
Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =