غذای کنسرو شده
سلامت

9 غذای کنسرو شده که متخصصان تغذیه می خرند

كدو حلوايي

مواظب باشید: ملکانی هشدار می‌دهد که کنسرو کدو تنبل همان ترکیب پای کدو تنبل نیست. دومی معمولا حاوی قندهای اضافه شده و کالری بیشتری است. گفته می شود، کدو تنبل کنسرو شده یکی دیگر از موارد مورد علاقه ملکانی است. او می‌گوید: «این باعث صرفه‌جویی در زمان می‌شود و می‌تواند به اندازه تازه سالم باشد، به شرطی که برچسب مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید و نسخه‌هایی را انتخاب کنید که حاوی 100 درصد کدو تنبل بدون نمک، شکر، افزودنی‌ها و نگهدارنده‌ها هستند». ملکانی می گوید، کدو تنبل دارای ویتامین A، آهن و پتاسیم است و طعم و بافت لذیذی به پای ها، سوپ ها و پنکیک ها می بخشد. 13 محصول کاهش وزن که متخصصان تغذیه هرگز نمی خرند را بررسی کنید.

گوجه فرنگیها

به گفته ملکانی، کنسرو گوجه فرنگی یکی دیگر از صرفه جویی های بسیار زیادی در زمان درست کردن سس، سوپ، خورش یا لازانیا است. او می‌گوید: «در انبار من، شما همیشه سس گوجه‌فرنگی کنسرو شده، رب گوجه‌فرنگی، و گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و خرد شده را خواهید یافت. انواع غذای کنسرو شده دارای تعداد آنتی اکسیدان لیکوپن بالاتری نسبت به انواع تازه است. به گفته ملکانی، این آنتی اکسیدان ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی، انواع خاصی از سرطان و دژنراسیون ماکولا کمک کند.

ذرت، شاه بلوط آبی و سبزیجات مخلوط

کریس سولید، RD، مدیر ارشد ارتباطات تغذیه در بنیاد بین‌المللی اطلاعات غذا، می‌گوید: غذاهای اصلی آشپزی مانند غذاهای کنسرو شده برای غذاهای سریع و آسان با الهام از مکزیکی یا آسیایی عالی هستند. علاوه بر لوبیا سیاه کم سدیم، سولید دوست دارد ذرت، شاه بلوط آبی و شاخه های بامبو را برای سرخ کردنی های بداهه آماده کند. او می‌گوید: «همه اینها کالری و سدیم کمی دارند و طعم و مزه‌ای عالی نیز به آن اضافه می‌کنند.

غذای کنسرو شده

9 غذای کنسرو شده

لوبیا

مالینا لینکاس ملکانی، سخنگوی RDN و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی و خالق می گوید: «موارد مورد علاقه من لوبیا کانلینی، کلیوی، سیاه و گاربانزو هستند، اما همه آنها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و پروتئین گیاهی هستند. سبک زندگی تمامیت گرا او همیشه طیف گسترده ای از کنسرو لوبیا را در انبار خود نگه می دارد. و آنها منبع انرژی طولانی مدت برای بدن فراهم می کنند. آنها همچنین ارزان و راحت هستند زیرا به راحتی در سوپ، خورش، بوریتو و کاسرول قرار می گیرند. ملکانی می گوید که آنها حتی می توانند به سراغ اسموتی ها و محصولات پخته مانند براونی و بارها بروند. او توصیه می کند انواع کم سدیم آن را بخرید و قبل از خوردن لوبیاها را به طور کامل در آب جاری سرد بشویید.

سوپ ها

سوپ های کنسرو شده یکی دیگر از غذاهای سریع و آسان است. چند نکته مهم وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید تا مطمئن شوید که یک نسخه سالم را خریداری می کنید. “من به طور خاص به دنبال سوپ های کنسرو شده ای هستم که بیش از 300 میلی گرم در هر وعده یا بیش از 600 میلی گرم سدیم در هر قوطی نداشته باشد. در هر وعده حداقل سه گرم فیبر داشته باشید. بدون قند اضافه؛ اندی بلاتی، RD، در لاس وگاس می گوید.

شیر نارگیل

بلاتی دوست دارد یک قوطی شیر نارگیل را باز کند و یک یا دو قاشق غذاخوری را به آب پخت برنج قهوه ای، اسموتی ها و بلغور جو دوسر اضافه کند. او می‌گوید: «یک یا دو قاشق غذاخوری شیر نارگیل کنسرو شده می‌تواند طعم فوق‌العاده‌ای به شما بدهد. (در مورد 13 ماده مغذی که حتی متخصصان تغذیه نیز به اندازه کافی از آنها استفاده نمی کنند، بدانید.)

کنسرو تن

لیزا دیفازیو، متخصص تغذیه مشهور در استودیو سیتی، کالیفرنیا، می‌گوید: «آن را به یک سالاد اضافه کنید، یا آن را با کمی سس مایونز یا مایونز گیاهی، کرفس، لذیذ، و سایر سبزیجات مخلوط کنید تا یک وعده غذایی آسان داشته باشید. این گزینه کم کالری و پروتئین بالا به راحتی آماده می شود. ماهی تن را به جای روغن در آب مصرف کنید تا در کالری صرفه جویی کنید.

قلب های کنگر فرنگی

DeFazio دوست دارد این سبزیجات را به سالاد و غذاهای پاستا اضافه کند. او می گوید: «اینها مملو از فیبر و پری بیوتیک هستند.
منبع

Rate this post
نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *