آجیل کاج مملو از مواد مغذی و چربی های سالم است. در مورد تغذیه و فواید این دانه های برداشت شده از مخروط کاج بیشتر بدانید.
آجیل کاج چیست؟
ممکن است تعجب آور باشد ، اما علیرغم نام آنها ، مغزهای کاج جزء خانواده آجیل نیستند. آنها در واقع دانه هایی هستند که از انواع خاصی از درختان کاج به دست می آیند.
بسیاری از مغزهای کاج از کانادا و ایالات متحده از درختان وحشی در گروه کاج پینون مانند Pinus edulis یا Colorado pinyon و چند درخت دیگر برداشت می شود.
وقتی صحبت از تولید و صادرات جهانی می شود ، بیشتر مغزهای کاج از درخت کاج سنگی ، Pinus pinea می آید.
اگر امروز درخت کاج کاشتید ، می توانید 15 تا 25 سال صبر کنید تا این دانه های کوچک تولید شود. این بازه زمانی یکی از دلایل برچسب گران قیمت آجیل کاج است.
مغز کاج چه شکلی است؟
شکل دانه ها شبیه مغز بیضی شکل یا کشیده است و رنگ عاج یا بژ دارد. به طور معمول ، آنها با دست برداشت می شوند ، دلیل دیگری که گران تر از بذرهای دیگر هستند.
معمولاً پوسته قبل از بسته بندی برداشته می شود. مردم مغزهای کاج را به صورت خام یا بو داده می خورند.
ارزش غذایی آجیل کاج
Uma Naidoo ، MD ، روانپزشک تغذیه ، آشپز حرفه ای ، متخصص تغذیه و نویسنده مقاله می گوید: “مغزهای کاج به طور خاص منابع عالی پروتئین گیاهی ، آهن ، منیزیم ، ویتامین E ، ویتامین B ، کلسیم و فسفر هستند.” این مغز شما در مورد غذا است.
در اینجا مواد مغذی موجود در 30 گرم (حدود یک اونس) آجیل کاج خام آمده است:
کالری: 200
چربی: 21 گرم (27 درصد ارزش روزانه یا DV)
کلسترول: 0 (0 درصد DV)
سدیم: 0 (0 درصد DV)
کربوهیدرات: 4 گرم (1 درصد DV)
فیبر: 1 گرم (4 درصد DV)
قندها: 1 گرم
پروتئین: 4 گرم (8 درصد DV)
کلسیم: 0 میلی گرم (0 درصد DV)
آهن: 1.8 میلی گرم (10 درصد DV)
منیزیم: 71.2 میلی گرم (17 درصد DV)
پتاسیم: 169 میلی گرم (3 درصد DV)
فسفر: 163 میلی گرم (13 درصد DV)
ویتامین E: 2.64 میلی گرم (18 درصد DV)