7 نکته ای که متخصصان تغذیه باید درباره آناناس بدانند

در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد آناناس بدانید ، از تغذیه و مزایای سلامتی گرفته تا نکاتی برای خرد کردن و خوردن میوه وجود دارد.

آناناس چیست؟

الن لیسکوف ، متخصص تغذیه ثبت شده در بیمارستان Yale New Haven ، توضیح می دهد که آناناس بخشی از خانواده Bromeliaceae است.

اگرچه ارتباط نزدیکی با درختان کاج یا سیب ندارد ، اما نام آن ترکیبی هدفمند از این دو است. استعمارگران اولیه اروپایی ، که ابتدا پس از فرود در آمریکای جنوبی خوشمزه بودن آن را تجربه کردند ، تصور می کردند که شبیه مخروط کاج است اما طعم آن شبیه سیب است.

بسیاری از مردم تعجب می کنند که آیا آناناس یک میوه مرکبات است – پاسخ منفی است. اگر می خواهید فنی بگیرید ، می توانید آن را یک میوه “چندگانه” بنامید ، بنابراین طبقه بندی شده است زیرا از گلهای متعددی تشکیل شده است که با هم ترکیب می شوند.

 

آناناس

چگونه رشد می کند؟

برخلاف مخروط کاج و سیب ، آناناس روی درختان رشد نمی کند. در عوض ، آنها از درختچه های کوچکی رشد می کنند که قبل از باردهی به یک یا دو سال رشد نیاز دارند.

لیسی دان ، متخصص تغذیه ثبت شده در هوستون می گوید: “آناناس از گیاهی نزدیک به زمین رشد می کند ، [و] برخلاف بسیاری از میوه های درختی ، آناناس در واقع از خود رشد می کند.” “برای پرورش آناناس ، می توانید یک سر آناناس را مستقیماً در زمین بکارید.”

گیاه آناناس ساقه های برگ دار تولید می کند و میوه از بالای برگ آنها رشد می کند. این رویه ها خوشه های گل بنفش کوچکی تولید می کنند که سرانجام می افتند و لوله های بنفش آشکار می شوند که متورم شده و یک آناناس سبز تولید می کنند.

دان می گوید: “هنگامی که کامل رشد کرد ، ظرف پنج تا شش ماه زمان ، آناناس زرد/نارنجی می شود و این نشان می دهد که آماده برداشت است.”

مشخصات تغذیه چیست؟

دان خاطرنشان می کند که آناناس 86 درصد آب دارد و همین امر آن را به یک غذای عالی و آبرسان تبدیل می کند.

در اینجا مواد مغذی موجود در یک فنجان (165 گرم) تکه های آناناس خام آمده است:

کالری: 74

پروتئین: 1 گرم (2 درصد از مقدار توصیه شده روزانه یا DV)

چربی: 0 گرم (0 درصد DV)

سدیم: 2 میلی گرم (0.08 درصد DV)

کربوهیدرات: 19.5 گرم (7 درصد DV)

فیبر: 2 گرم (7 درصد DV)

ویتامین D: 0 ug (0 درصد DV)

ویتامین C: 28 میلی گرم (31 درصد DV)

آهن: 0.41 میلی گرم (2 درصد DV)

پتاسیم: 206 میلی گرم (4 درصد DV)

دان همچنین خاطرنشان می کند که یک وعده 100 گرمی آناناس تازه 46 درصد از مقدار توصیه شده روزانه منگنز را ارائه می دهد.

چه مزایایی دارد؟

آنان می گویند که آناناس سرشار از آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها و مواد معدنی است و می تواند میوه ای فوق العاده برای گنجاندن در رژیم غذایی سالم باشد.

می تواند به افزایش ایمنی کمک کند

آنان می گویند که منبع غنی از ویتامین C است و می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند ، “به جلوگیری از عفونت های ویروسی و باکتریایی و همچنین مبارزه با التهاب کمک می کند.”

 

می تواند به افزایش تولید کلاژن کمک کند

بر اساس مطالعه ای که در سال 2017 در مجله پزشکی Nutrients منتشر شد ، ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که به تولید کلاژن کمک می کند.

دان می گوید: این می تواند آناناس را در “شادابی و درخشندگی پوست و مبارزه با آکنه مفید کند”. این یکی از دلایلی است که آناناس را جزء محبوب در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست می دانند.

 

ممکن است سرطان را دفع کند

دان می گوید آناناس ممکن است پتانسیل مبارزه با سرطان و سایر بیماری ها را داشته باشد.

او با استناد به مطالعه ای که در سال 2016 در Biomedical منتشر شد ، توضیح می دهد: “علاوه بر ضد التهاب بودن ، دارای خواص ضد سرطانی و ضد میکروبی نیز هست که به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن و کاهش خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا کمک می کند.” گزارش ها.

 

می تواند به تقویت استخوان های شما کمک کند

بر اساس مطالعه ای که در سال 2016 در Clinical Cases in Mineral and Bone Metabolism منتشر شده است ، آناناس به دلیل داشتن منگنز به حمایت از استخوان های قوی کمک می کند.

دان می گوید: منگنز به تراکم و استحکام مواد معدنی استخوان کمک می کند و به آناناس کمک می کند تا در مبارزه و جلوگیری از پوکی استخوان کمک کند.

 

این یک هضم عالی است

دان می گوید آناناس همچنین می تواند به هضم غذا کمک کند ، زیرا حاوی فیبر ، آب و آنزیم گوارشی پروتئاز به نام بروملین است که می تواند گاز و نفخ را کاهش داده و عملکرد روده را عادی کند.

او می گوید: “این باعث می شود که یک میان وعده و افزودنی عالی برای کسانی باشد که با یبوست ، اسهال و سندرم روده تحریک پذیر دست و پنجه نرم می کنند.”

 

می تواند به کاهش التهاب کمک کند

برنلین به کاهش التهاب کمک می کند و می تواند برای مبارزه با دردهای عضلانی و مفصلی ، به ویژه در افرادی که مبتلا به آرتروز هستند ، مفید باشد. دان با استناد به چند مطالعه ، از جمله مقاله 2012 منتشر شده در Biotechnology Research International توضیح می دهد.

 

می تواند به کنترل فشار خون کمک کند

دان توضیح می دهد که می توان از آناناس برای کنترل فشار خون بالا استفاده کرد.

سرشار از پتاسیم است که برای تنظیم فشار خون مهم است ، همانطور که در یک مطالعه بسیار مستند در مجله انجمن نفرولوژی آمریکا منتشر شده است.

مطلب پیشنهادی

زردچوبه

5 خاصیت و فایده زردچوبه

تصور می شود که زردچوبه دارای خواص ضد التهابی است ، اما آیا می دانید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 4 =