0

10 میوه و سبزی مغذی در تابستان

میوه و سبزی مغذی

به گزارش سایت نتگام: تابستان سرشار از آبدارترین میوه ها و تازه ترین سبزیجات است. در اینجا 10 میوه و سبزی مغذی در تابستان را معرفی خواهیم کرد.

هلو

این مورد مورد علاقه تابستانی حاوی ویتامین C است و منبع عالی ویتامین B6، نیاسین و فولات است. هلو همچنین سرشار از پتاسیم است که به حفظ فشار خون سالم و همچنین جلوگیری از سنگ کلیه و تحلیل استخوان کمک می کند. آنها همچنین دارای فیبر بالایی هستند که هم به سلامت دستگاه گوارش و هم به سلامت روده بزرگ کمک می کند.

آووکادو

آووکادو سرشار از آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی مانند بتاکاروتن، لوتئین و نئوکروم است که همگی به پیشگیری از آرتروز و آرتریت روماتوئید کمک می کنند، همچنین سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشند، به تنظیم سطح قند خون کمک می کنند و از سرطان های دهان پیشگیری می کنند. ، پوست و غده پروستات.

آناناس

میوه گرمسیری شیرین و ترش حاوی بروملین است، آنزیمی که هضم را بهبود می بخشد و همچنین به مبارزه با لخته شدن خون کمک می کند. آناناس همچنین می تواند به جلوگیری از تورم، یک بیماری رایج در ماه های تابستان کمک کند.

همچنین بخوانید: روغن سیاه دانه می تواند به کاهش وزن کمک کند؟

چغندر

سبزی ریشه‌ای با رنگ عمیق حاوی مواد مغذی گیاهی مانند رنگدانه بتاسیانین و فیبر و بتاکاروتن بالایی است. چغندر به عنوان منبع خوبی از فولات است که به محافظت در برابر نقایص مادرزادی، سرطان روده بزرگ و پوکی استخوان کمک می کند.

بادمجان

بادمجان یک ماده غذایی با تریپتوفان بالا، یک اسید آمینه ضروری است که به تنظیم اشتها، بهبود کیفیت خواب و بهبود خلق و خوی شما کمک می کند. بادمجان همچنین برای سلامت قلب و عروق مفید است زیرا به بهبود جریان خون در رگ های خونی کمک می کند. حتی پوست بادمجان هم برای شما خوب است – سرشار از ناسونین است، یک آنتی اکسیدان قوی که نشان داده شده است از غشای سلولی در برابر آسیب محافظت می کند و همچنین از گسترش سرطان جلوگیری می کند.

بلوبری

هر چند کوچک، اما فواید زغال اخته بسیار زیاد است. زغال اخته سرشار از آنتوسیانین است، رنگدانه های آنتی اکسیدانی که به زغال اخته رنگ غنی و عمیق می دهد. آنتوسیانین ها و سایر مواد مغذی گیاهی موجود در زغال اخته به مبارزه با مسائل ضد التهابی، کمک به بهبود عملکرد مغز، بهبود خلق و خو و کمک به مبارزه با سلول های سرطانی کمک می کند.

فلفل دلمه ای قرمز

سبزیجات شیرین و ترد بسیار کم کالری هستند (حدود 25 کالری در هر فنجان) و همچنین یکی از سالم ترین فلفل ها هستند. فلفل دلمه ای قرمز 11 برابر بیشتر از فلفل سبز بتاکاروتن دارد و 240 درصد از ارزش توصیه شده روزانه ویتامین C را تامین می کند.

هندوانه

هندوانه از 92 درصد آب و 6 درصد شکر تشکیل شده است که آن را به بهترین غذای آبرسان تابستان تبدیل می کند. قند طبیعی موجود در هندوانه به حفظ الکترولیت هایی که در اثر تعریق زیاد از بین می روند کمک می کند. نه تنها هندوانه سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین A و C است که به ترتیب به سلامت چشم و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

گوجه فرنگی

وقتی صحبت از گوجه فرنگی به میان می آید، هرچه قرمزتر باشد بهتر است – آنتی اکسیدان لیکوپن در گوجه فرنگی بسیار قرمز بالاترین میزان است. ثابت شده است که لیکوپن فواید سلامتی متعددی دارد، از جمله محافظت از پوست در برابر اشعه های مضر UV، کمک به کند کردن روند پیری شریانی، و همچنین مبارزه با بیماری های قلبی، سکته مغزی، از دست دادن حافظه و حتی ناتوانی جنسی در مردان.

انگور

انگور سرشار از مواد مغذی گیاهی مانند فلاوانول ها، اسیدهای فنولیک و کاروتنوئیدها و همچنین مواد مغذی آنتی اکسیدانی مانند ویتامین C و منگنز است. این خوراکی‌های شیرین کم کالری را اغلب بخورید و طیف وسیعی از فواید مانند محافظت در برابر انواع خاصی از سرطان، تنظیم بهتر فشار خون و بهبود سلامت شناختی را تجربه خواهید کرد.

منبع: besthealthmag.ca

Rate this post

نظرات کاربران

  • چنان چه دیدگاهی توهین آمیز باشد توسط نتگام تایید نخواهد شد.
  • چنان چه دیدگاه شما تبلیغاتی باشد توسط وبسایت نتگام تایید نخواهد شد.
  • چنان چه از لینک سایر وبسایت ها در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنان چه در دیدگاه خود از شماره تماس و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنان چه دیدگاه شما بی ارتباط با موضوع مطلب مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.